Странице

недеља, 10. март 2013.

Ekumenizam u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi

Buducjnost Srpske Pravoslavne Crkve??

Ladno i ovo postoji!! Pa ljudi moji kuda ide ovaj svet?
Living together is the Future.. A cija buducnost? pederska buducnost?








Nebuloza nebuloza ne-bu-lo-za!!
Evro-Crkvene integracije
U BOJAMA DUGE! Svako malo da napravi neki kompromiscic da budemo jedno.. A kad se smesaju dugine boje dobije se boja govneta (to svi znamo iz likovnog).. Ima li koga da nas upozori da bi i nasa srpska crkva mogla da se opasno zasere ukoliko udje u ovakvu zajednicu?
Vidis ti cuda.. Na sajtu SPC nigde ovih slika.. A neki drugi "vazni" dogadjaji do detalja.. Zar to nije malko licemerno? Eda su nam pokazali sve ovo verujem da bi se dobar deo srba uzbunio ili makar uznemirio.. Sve je predsravljeno pod maskom tolerancije i medjusobne ljubavi svih naroda i narodnosti.. Pa cekaj malo, zar to isto nije radio i tito?



neopagansko zrtvoprinosenje...



isti takav golub mira je leteo i u Sarajevu od 9 do 11 septembra 2012! Prosto neverovatno kolko su slicni simboli ekumenizma i pederske sekte!

Gle gospodju u stavu "mirno".. Ona to dozivljava krajnje svecano.. reklo bi se pionirski.. samo joj fali crvena marama .. Uocimo na vrhu stilski uokvirenu luciferovu baklju.. uokvirenu gvozdenim crnim bezivotnim grancicama.. odvratno..
Gle kako se samo ovaj dole levo u cosku slike smeska.. smeska se sto srpski vladika cini bezakonje! Oj sramote i bruke nevidjene!
Znaci, posto nam je vladika dao primer sad i mi mozemo da prizivamo duhove? Mozemo da idemo kod magova gatara i vracara.. posto je living tugeder fjucher?????????

Nehru i Gandi :) Da nije komicno bilo bi tragicno!!


Ako nastavimo sa evro-crkvenim integracijama definitivno postajemo pederi!



masovne halucinacije globalnih razmera..

TOOOO MISKOOO! OZEZI!!!!

Нема коментара:

Постави коментар